Вперше в Україні офіційно підписані правила співпраці по системі MLS


Вперше в Україні офіційно підписані правила співпраці по системі MLS


«Ми поважаємо індивідуальність вибору кожного клієнта. Наші послуги є джерелом позитивних змін в житті наших клієнтів» - під таким гаслом об’єднались в спільноту “MLS Рівне” ріелтори, для яких порядність, чесність, відкритість і взаємо допомога є принциповими питаннями. Під правилами, за якими відбуватимуться партнерські угоди підписались і ріелтори “Масштабу”.

Вже нині триває робота над наповненням єдиної бази, з кращими пропозиціями на ринку, які продаються без комісії. Члени “MLS Рівне” працюють за ексклюзивними угодами і зобов’язуються: вносити до бази нерухомість лише з перевіреними документами, аби не підставляти ні колег ні клієнта; працювати лише на одну сторону, або на продавця, або на покупця; не нав’язувати клієнту додаткові платні послуги, які не входять в перелік ріелторських послуг; не приховувати свої об’єкти, тощо.

Кожен член “MLS Рівне” матиме й мобільний додаток, внутрішній - сам сервіс MLS та зовнішній - для клієнта. Де той, зі свого смартфона, голосом зможе задати параметри об’єкта, який шукає й у відповідь отримає всі можливі варіанти з бази “MLS Рівне”. А продавцям нерухомості тепер не доведеться обговорювати умови співпраці з кожним ріелтором окремо, всі експерти з продажу, що тепер співпрацюють за системою MLS - працюють за єдиними умовами й правилами.

 

Коментарі

Список порожній коментарів


 
^ Нагору

Центр продажу
+380960070203

Замовити дзвінок

Спасибо за сообщение!

При первой возможности вам перезвоним